Mail ons
ABC Milieu & Infra
 

Over ons

ABC Milieu en Infra adviseert en realiseert al ruim 25 jaar projecten op het gebied van vloeistofdichte verhardingen / bodembescherming, bedrijfsrioleringen, vloersystemen betonherstel, civiele/bouwkundige werken en service, onderhoud & technisch beheer. 

ABC Milieu en Infra kan alles voor u verzorgen met vaste medewerkers en zorgvuldig geselecteerde partners. ABC Milieu en Infra opereert onafhankelijk en is dus niet gebonden aan bepaalde technieken of materialen. Het dienstenpakket van ABC Milieu en Infra is geheel naar uw eisen en wensen in te vullen. Of u nu de gehele uitvoering van uw project uitbesteedt of alleen gebruik maakt van onze expertise tijdens een specifieke fase in het traject. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen, dat de Total Costs-of-Ownership gereduceerd wordt door preventief onderhoud en herstel.

ABC Milieu en Infra is operationeel binnen de BeNeLux, door de spreiding van ons team van vaste medewerkers staan wij altijd voor u klaar. Als gecertificeerd aannemer beschikken wij over; VCA**, ISO 9001, BRL7701, BRL7704 en BRL7711. Dit garandeert u een kwalitatieve uitvoering van onze werkzaamheden bij u op locatie. 

Sectoren: petrochemische industrie, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, afvalverwerking / recycling, metaalsector, defensie, bouw en infra, energiebranche, tankstations, garagebedrijven, transport en logistiek, agrarische sector, beheer en onderhoud, automotive sector, farmaceutische industrie, Overheden. 

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op →

ABC Milieu en Infra


© Copyright ABC Milieu en Infra - website: Van Dongen Design - Inloggen